Om oss

Vi anser att en webbyrå bör kunna kod för att ge sina kunder vad de önskar och lösa eventuella problem på ett bra sätt. Ha kompetensen att skapa webbplatser och lösningar som inte bygger på att lappa ihop färdiga plugins utan istället skapa stabila, snabba och säkra webbplatser.

Vilka är vi?

Webbyrån Trinxy består av Mattias Twedmark och Rebecca Seiron. Tillsammans har vi över 20 års erfarenhet av webbutveckling, webbprogrammering och internet.

Vår målsättning är att bygga stabila, hållbara och långsiktiga lösningar för att du ska få en bra och optimerad webbplats. Med vår långa och breda erfarenhet finns nästan inget som är för avancerat. Vi brinner för utveckling och finns här om du en idé och behöver utvecklare att bolla med eller att förverkliga den.

En digital webbyrå

Vi jobbar helt digitalt från varsin kust i Sverige och någon av oss är för det mesta vid datorn och utvecklar på något av våra projekt. Vi vet vad vi gör – på riktigt! Vi har god kännedom och kodkunskap inom många språk och ramverk, vår lösning är inte att använda ett plugin eller försöka plåstra över problemen utan vi har kunskaper att lösa dem på riktigt. Vi finns där för dig, från skiss till färdig webbplats eller e-handel och har möjlighet att sköta era servrar, du blir aldrig lämnad i sticket.

Nyfiken på mer?

Vill du veta mer om oss eller om Trinxy, skicka oss ett meddelande här så återkommer vi. Vi tar emot praktikanter på distans när vi har möjlighet.

Det går även att kontakta oss direkt på info@trinxy.se eller via Facebook Messenger.

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (integritetspolicy).