E-handel, webbshop eller webbutik

Oavsett vad du kallar det gör vi det enkelt för dig och dina kunder. Trinxy utvecklar webbshoppar med stort fokus på användarvänlighet där besökaren alltid har lätt att hitta och kedjan från produkt till köp hålls smidig och tydlig. Vi vill att din webbshop säljer, står ut från dina konkurrenter och ger dina kunder ett seriöst och förtroendeingivande intryck.

E-handel med WooCommerce

Enkel integration

WooCommerce integreras smidigt med WordPress, vilket gör det lätt att lägga till e-handelsfunktioner till din befintliga webbplats. Dess användarvänliga gränssnitt gör även komplexa uppgifter, som att lägga till produkter och hantera inventering, tillgängliga för användare utan djupa tekniska kunskaper.

Mångsidiga betalningsalternativ

Plattformen stöder olika betalningsalternativ, inklusive kreditkort, PayPal och andra populära betalningsmetoder. Detta ger kunderna flexibilitet och ökar chansen att slutföra sina köp.

Kraftfulla analyser och rapporter

WooCommerce ger djupgående insikter genom inbyggda analysverktyg. Du kan övervaka försäljningsstatistik, kundbeteende och inventeringsinformation för att fatta informerade beslut och optimera din verksamhet.

Skalbarhet

Oavsett om du driver en mindre butik eller en växande e-handelsverksamhet, kan WooCommerce skalas upp för att möta dina behov. Det är flexibelt nog att hantera allt från små hobbybutiker till större e-handelsplattformar.

SEO-vänlig struktur

Plattformen är konstruerad med hänsyn till sökmotoroptimering (SEO), vilket ger dig möjlighet att optimera din e-handelswebbplats för bättre synlighet på sökmotorresultatsidor.

Kontroll på datan

WooCommerce är open source och kan hostas hos valfri leverantör. Du äger din data och kan själv välja vart den lagras till skillnad från exempelvis Shopify. Med vår hosting följer din lagring GDPR och lämnar inte Sveriges gränser.

Varför WooCommerce?

WooCommerce erbjuder en användarvänlig och kostnadseffektiv lösning för att skapa och hantera e-handelswebbplatser, särskilt för dem som redan använder WordPress. Dess flexibilitet, skalbarhet och breda utbud av tillägg och teman möjliggör anpassning efter företagets specifika behov, medan dess sömlösa integrationer och robusta gemenskap ger stöd för en framgångsrik e-handelsverksamhet. Sammanfattningsvis kombinerar WooCommerce kraftfull funktionalitet med enkel användning och anpassningsmöjligheter, vilket gör det till en populär val för e-handel över hela världen.

E-handel från Trinxy

Er unika mobilanpassade design

Vi tar fram en design som passar ert företag och de produkter ni säljer. Givetvis mobilanpassad.

Ert innehåll

Ni kan själva lägga till och uppdatera innehållet på webbshoppen utan att behöva kontakta oss.

Obegränsat antal produkter

Det finns ingen begräsning för hur många produkter ni kan lägga upp.

Flera betallösningar

Välj själv vilka betallösningar ni vill använda för er butik. Är ni osäkra kan vi rekommendera vad som passar bäst.

Sökmotoroptimerad

Strukturen och prestandan för er webbshop är framtagen och optimerad för att ni skall kunna synas på exempelvis Google.

Drift och underhåll

Snabb hosting med dedikerad prestanda där vi sköter det tekniska så ni kan fokusera på affärerna.

Funderingar kring e-handel?

Ingen fråga är för dum för att ställas, är det något ni undrar över är det bara att höra av sig.

Det går även att kontakta oss direkt på info@trinxy.se eller via Facebook Messenger.

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (integritetspolicy).