Webbutveckling

Genom våra år som utvecklare är vår verktygslåda bred. Vi har möjlighet att hjälpa dig och ditt företag med existerande projekt eller skräddarsydda lösningar som t.ex. automatisering eller webappar.

Våra områden

Backend utveckling

Vi utför den mesta PHP baserade backend utveckling ni kan tänka er. Allt från att integrera betallösningar som Klarna eller kortbetalningar med Stripe och Swish eller varför inte koppla ihop ert nyhetsbrev med ert affärssystem. Integrationer och API:er är stommen i backend utveckling. Vill ni ansluta mot ett API eller bygga ett eget API har vi kompetensen att hjälpa er.

Frontend utveckling

Har ni en hemsida ni behöver hjälp att uppdatera, felsöka eller vidareutveckla. Ligger bilderna över texten eller har er WordPress sida blivit rosa? Vi löser allt från HTML till JavaScript (inte Java, det är något helt annat).

Spetskompetens inom WordPress

Vi har stor erfarenhet och kunnande inom WordPress inklusive utveckling av egna teman. Vill du byta ut något element? Eller har din webbplats fått virus och/eller behöver uppdateras? Inga problem, vi kan lösa det mesta.

Utveckling av plugins

Behöver ni ett plugin utvecklat för att göra er vardag lättare eller för att lösa en specifikt problem? Vi utvecklar egna plugins och bygger givetvis special anpassade lösningar om så önskas.

Vad kan vi hjälpa er med?

Skicka oss ett meddelande om vad vi kan hjälpa er med så återkommer vi så snart vi kan.

Det går även att kontakta oss direkt på info@trinxy.se eller via Facebook Messenger.

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (integritetspolicy).