Drift och underhåll

Överlåt driften och underhållet av ert projekt till oss. Vi sköter allt från hosting och backup till regelbundna WordPress-uppdateringar, så ni kan fokusera på er kärnverksamhet. Låt oss ta hand om tekniken och säkerställa att er webbplats alltid presterar på topp.

Ikon innehåll

Premium hosting

För våra kunder erbjuder vi en driftlösning där vi sköter hostingen åt er på flexibla och optimerade virtuella servrar (managed hosting). Servrar är placerade i Sverige och följer GDPR direktivens krav på datalagring. Prestandan är flexibel och kan anpassa efter era önskemål och krav. Det går även att höja och sänka prestandan under kortare perioder om ni förväntar er mycket trafik under t.ex. Black friday. Önskar ni access till servern löser vi givetvis det.

Mer om hosting
Ikon utveckling

Serviceavtal

Med våra serviceavtal löser vi de löpande tekniska underhållet med exempelvis drift, backuper, uppgraderingar av WordPress, plugins och andra säkerhetaspekter. Flera paket att välja mellan och vi kan även skräddarsy ett paket för er.

Mer om serviceavtal

Tillägg: Backup

Vid användade av vår hosting erbjuder vi backup som ett tillägg. Antingen tar vi backup på hela servern eller på era filer och databas. För att backupen skall fungera behöver vår Privata hosting användas.

Mer om backup

Kan vi hjälpa er med något?

Skicka oss ett meddelande om ni har några funderingar.

Det går även att kontakta oss direkt på info@trinxy.se eller via Facebook Messenger.

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (integritetspolicy).