Premium VPS hosting

Maximera din webbplatsprestanda och kontroll med vår kraftfulla Virtual Private Server (VPS). Vi skräddarsyr din servermiljö, upplev oavbruten prestanda och säkerhet, och skala upp smidigt för att möta ditt växande behov. Vi erbjuder inte enbart hosting för WordPress utan kan lösa allt från databaskluster till att hosta egna cloudlösningar.

Fördelarna med premium VPS hosting

Utökad kontroll

Med en VPS har vi full kontroll över serverinställningar och konfiguration. Det ger oss möjlighet att anpassa och optimera servermiljön efter dina specifika krav och önskemål.

Säkerhet

Varje kund isoleras på sin egna VPS och kan inte komma åt någon annan kunds data. Det går även att anpassa säkerhetsinställningarna utifrån era önskemål.

Bättre prestanda

En VPS tilldelar resurser som processorkraft, minne och lagringsutrymme uteslutande för din användning. Detta kan resultera i bättre prestanda jämfört med delade resurser på ett webbhotell, särskilt om din webbplats eller applikation är resurskrävande.

Skalbarhet

Det är enkelt att uppgradera eller nedgradera dina resurser baserat på behov, vilket ger flexibilitet i hanteringen av din webbplats eller applikation.

Tillfälliga toppar

Vid tillfälliga toppar i trafik kan vi öka er prestanda exempelvis om ni har mycket trafik under julhelgen, black friday eller något internt event.

Ikon tekniska förutsättningar

Anpassade applikationer

Om du behöver köra specifika applikationer eller programvaror som kräver anpassad konfiguration är det inga problem. Exempelvis kan du använda äldre versioner av PHP om någon äldre applikation kräver detta.

Prislista

Starta med något av våra paket för att hitta vilken nivå er sida ligger på, med tiden ser vi om ni behöver mer eller mindre prestanda.

Small (2xCPU, 2GB RAM, 40 GB diskutrymme)från 330 kr / mån
Medium (4xCPU, 4GB RAM, 80 GB diskutrymme)från 628 kr / mån
Tillägg: Backup1 kr/GB/mån

Samtliga priser exkl. moms

Kontakta oss

Behöver ni något mer avancerat eller är det dags att starta med något av våra paket?

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (integritetspolicy).