Integrationer

Integrationer även kännt som API-kopplingar kan underlätta och automatisera uppgifter och på sikt spara mycket tid. Vi kan även skapa egna API:er om ni har data ni vill kunna göra lättåtkomlig för andra.

Ett urval av vad integrationer kan användas för

CRM och e-postmarknadsföring

Integrering mellan Customer Relationship Management (CRM) och e-postmarknadsföringssystem möjliggör utbyte av kunddata. Detta gör det möjligt att skapa riktade e-postkampanjer baserat på CRM-information eller att samla in information från er hemsida som sparas till ert CRM system.

E-handel och lagerhanteringssystem

En integration mellan e-handelsplattformar och lagerhanteringssystem möjliggör automatiserad hantering av order, lagerkontroll och uppdatering av produktinformation.

Kundtjänst och kunskapsbas

Integration mellan kundtjänstsystem och kunskapsdatabaser möjliggör snabb åtkomst till relevant information, vilket kan förbättra kundsupportens effektivitet och svarstider.

HR-system och rekryteringsverktyg

Integrering mellan HR-system och rekryteringsverktyg kan underlätta rekryteringsprocessen genom att automatiskt överföra och uppdatera kandidatinformation och visa era lediga tjänster på er hemsida.

Finansiella system och redovisningsprogram

Integration mellan finansiella system och redovisningsprogram möjliggör automatiserad överföring av transaktionsdata och underlättar bokföringsprocessen.

E-post och kalenderintegration

Integrationen mellan e-post och kalendertjänster möjliggör synkronisering av mötesinbjudningar och evenemang, vilket hjälper till att organisera arbetsdagen.

Integrationer från Trinxy

Vi har byggt ett antal integrationer genom åren och ingen uppgift är för liten eller stor. Så länge det finns ett API vi kan läsa eller en databas vi kan få åtkomst till kan vi lösa det mesta.

Ett urval av integrationer vi jobbat med

Shopify

Shopify är en e-handelsplattform som möjliggör enkel skapande och hantering av onlinebutiker för företag. Med sina användarvänliga verktyg erbjuder Shopify en komplett lösning för att sälja produkter och tjänster online.

Stripe

Stripe är en global betalningstjänstleverantör som erbjuder en plattform för företag att hantera onlinebetalningar, hantera abonnemang och utföra olika ekonomiska transaktioner på nätet. Med fokus på enkel integration och användarvänlighet har Stripe blivit populär bland företag och utvecklare för sina flexibla betalningslösningar.

Adyen

Adyen är en global betalningstjänstleverantör som erbjuder omfattande lösningar för företag att hantera sina betalningsflöden, inklusive onlinebetalningar och butiksbetalningar. De specialiserar sig på att erbjuda säkra och mångsidiga betalningstjänster över hela världen.

Katalogtjänst HSA

Katalogtjänst HSA är en elektronisk katalog som innehåller kvalitetsgranskade uppgifter om organisationer och personer inom vård och omsorg i Sverige. Informationen i HSA används i många tjänster för att invånare och personal ska kunna söka efter kontaktuppgifter och hitta rätt vård på nätet.

Typesense

Typesense är en kraftfull och användarvänlig sökmotor för utvecklare som erbjuder snabb och skalbar sökfunktionalitet för att förbättra användarupplevelsen på webbplatser och appar. Med fokus på enkel integration och hög prestanda möjliggör Typesense att söka och sortera genom stora datamängder på ett effektivt sätt.

Hubspot

HubSpot är en ledande plattform för marknadsföring, försäljning och kundservice som erbjuder integrerade verktyg för att hantera och automatisera olika aspekter av företagsrelationer. Dessutom tillhandahåller HubSpot kraftfulla funktioner för kundrelationer, marknadsautomation och analys för att hjälpa företag att driva sina tillväxtstrategier.

Skolon

Alla digitala läromedel och lärresurser på ett ställe – Skolon är det enklaste sättet att arbeta digitalt i skolan.

Vad kan vi effektivisera för er?

Fyll i formuläret nedan för att kontakta oss med ert projekt eller fundering.

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (integritetspolicy).