Vår hemsida uppdaterad med fler spännande funktioner på gång.

Trinxys nya hemsida på en ipad bredvid en kaffekopp.

Vår hemsida har genomgått en uppdatering för att ge dig en bättre och mer användarvänlig upplevelse. De förbättringar vi har gjort är en del av vårt engagemang för att ständigt förbättra och underlätta för våra kunder.

Den uppdaterade hemsidan har fått en ny struktur och putsat utseende, vilket inte bara gör den snyggare utan också mer intuitiv att använda. Men det är inte allt! Vi jobbar med att lägga till nya och spännande funktioner för att göra din upplevelse ännu bättre. Snart kan du förvänta dig ännu fler verktyg och möjligheter som kommer att göra vår hemsida till den ultimata destinationen för dina behov.

Tack för att du är en del av vår gemenskap. Vi ser fram emot att fortsätta erbjuda dig en fantastisk upplevelse på vår uppdaterade plattform och ser med spänning fram emot att dela de kommande innovationerna med dig!

Håll ögonen öppna för fler nyheter och uppdateringar. Tills dess, njut av den förbättrade användarupplevelsen på vår uppdaterade och förbättrade hemsida!

Mattias Twedmark

Trinxy

Fler nyheter

Kontakta oss

Vill du veta mer om oss eller om Trinxy, skicka oss ett meddelande här så återkommer vi. Vi tar emot praktikanter på distans vid jämna mellanrum.

Det går även att kontakta oss direkt på info@trinxy.se eller via Facebook Messenger.

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (integritetspolicy).