Transaktionsmail

Transaktionsmail refererar till e-postmeddelanden som skickas automatiskt som svar på en viss användaraktivitet eller händelse på en webbplats eller en digital plattform. Dessa e-postmeddelanden är starkt kopplade till användarens interaktion med tjänsten och syftar ofta till att bekräfta, informera eller påminna om en specifik händelse eller åtgärd. Det viktiga är att få dessa levererade snabbt och korrekt till mottagarens inkorg.

Några av fördelarna med transaktionsmail

Leveranssäkerhet

E-posttjänster är konstruerade för att hantera och leverera e-post på ett tillförlitligt sätt. Genom att använda en etablerad e-posttjänst minskar risken för att meddelanden hamnar i skräppostmappar och ökar chansen att de når användarnas inkorgar.

Spårning och analys

E-posttjänster tillhandahåller ofta verktyg för att spåra och analysera prestanda av skickade e-postmeddelanden. Detta inkluderar information om öppningsfrekvens, klickfrekvens och andra användardata, vilket kan vara värdefullt för att utvärdera effektiviteten av transaktionsmeddelanden.

Säkerhet

E-posttjänster implementerar säkerhetsåtgärder för att skydda e-postmeddelandena och användardata.

Enkel integration

Många e-posttjänster erbjuder enkel integration med olika plattformar och system. Det gör det enkelt att koppla samman transaktionsmailsystemet med andra delar av verksamheten. För WordPress finns det t.ex. färdiga plugin att använda.

Tids- och kostnadseffektivitet

Användning av en dedikerad e-posttjänst kan vara mer kostnadseffektivt än att försöka hantera och underhålla en egen e-postinfrastruktur. Dessutom sköter vi uppsättningen åt er. Det sparar också tid och resurser för att fokusera på andra aspekter av verksamheten.

Skalbarhet

E-posttjänster är designade för att hantera stora volymer av e-postmeddelanden och kan skala upp för att hantera företagsbehov oavsett om det är några hundra eller miljontals transaktionsmail.

Transaktionsmail från Trinxy

Oavsett om ni skickar ut orderbekräftelser, återställa lösenord eller matlagninsrecept ökar en transaktionsmailtjänst chanserna för att få mailet levererat och inte bli stoppade som spam. Dessa tjänster lever på att leverera e-post och har i sitt intresse att upprätthålla ett gott rykte i spamfiltren.

Ingår i vår transaktionsmailtjänst

Vi sköter inställningarna

Vi sätter upp och sköter SPF, DKIM och DMARC inställningarna åt er så att ni inte behöver tänka på det tekniska.

Ingen daglig begränsning

Ingen begränsning i hur mångae-post ni kan skicka per dag utan ert paket gäller per månad.

Statistik Ikon Statistik för era utskick

Statistik över hur era e-postutskick levereras, öppnas eller klickas på.

Dynamiska mallar

Vi kan sätta upp dynamiska mallar där personlig information kan infogas i varje e-post, t.ex. ordernummer vid utskick av ett kvitto. Dessa mallar måste inte användas utan har ni en webbshop kan mallarna från den användas.

Spåra ett meddelande

Det går enkelt att spåra om ett meddelande har levererats eller inte.

Egen inloggning

Önskar ni en egen inloggning för att komma åt informationen på ert konto går det att lösa.

Prislista

Paketen gäller för hur många e-post som kan skickas under en månad. Är ni osäkra på hur många e-post ni skickar per månad kan vi starta på det lägsta och mäta under månaden hur många e-post ni skickar.

Antal transaktionsmailPris
1500 st75 kr/mån
3000 st100 kr/mån
5000 st150 kr/mån
10000 st280 kr/mån
15000 st380 kr/mån
Över 15000 stOffert

Samtliga priser exkl. moms

Är ni intresserade av att komma igång med transaktionsmail?

Fyll i formuläret nedan för att komma i kontakt med oss angående transaktionsmail.

Du måste skriva ditt namn

Skriv en korrekt epostadress

Du måste skriva minst 30 tecken

Vad blir 4+3?

Jag samtycker till att Trinxy hanterar mina personuppgifter (integritetspolicy).